Swag

I bilen mot Sörmland från Värmland. Trött och sliten och vill väl mest bara hem när man ska resa en längre bit.

I för övrigt så är jag så himla taggad till tisdag och kryssningen jag förstår inte, ellinor börja nu att leva i nuet. Men så himla svårt när man har så mycket att längta till.. Som när kryssningen varit så ska jag veckan efter till Stockholm med pappa familj och gå på uggla, äta gott gå i staden och bo på hotell. Det finns så mycket fint in planterat nu.

För övrigt får ni verkligen nöja er med mina fina och bra mobilbilder.

Långpromenad innan hemfärd

Bild nummer 14

Någon du umgås väldigt mycket med

Min bästis, Linn Isabell Suominen

Hare, godis och familjemys

Ja verkar vara den enda som inte festar och super och sitter hemma och myser med familjen.
Det är riktigt underbart och kramar min go pontus.

Middagen var rikigt god och nu ska det bara njutas av att vara här.

PÅSKAFTON

Har utforskat Karlstad idag, shoppat igen? Vill ni se vad jag köpt eller börjar det bli lite tjatigt av allt mitt shoppande.

Nu har vi kommit hem, ska kolla på berättelsen om pi och sen äta påskmiddag och måla massa ägg.
Till kvällen spela sällskapsspel och frossa massa godis. Sen blir det snabba cash filmerna.

Har ni en bra påskafton?

Bild nummer 13

Någon du aldrig kommer släppa taget om

SARA

Bild nummer 12

En bild som du alltid skrattar åt

Kan man va gulligare?

Mot soliga Karlstad

I bilen, med prison break på datorn och en full godis påse. Mysiga påskhelg du är så välkommen. Att få komma hem till familjen så fint.

Shoppingberoende

Ska fan bli blond nu. Och strumpbyxor har jag börjat älska.

Påsklov för sista gången

Ja men då har man gått på sitt sista påsklov, lite sorgligt kanske men nu vill man bara att skolan ska vara slut så man kan få lägga sig lite på lat sidan visserligen så ska man jobba hela sommaren.

Kom hem och såg att det låg ett paket på bänken åt mig från fastrarna, jag kommer nog aldrig växa i deras ögon. Men det är kul och dom är så snälla.

Har precis avnjutit sushi med mamma och syster och väntar på att maten ska smälta så jag kan frossa i mig chips och dipp.

Blir nog att slänga sig i bädden sen och kolla på prison break igen för det är ju så bra. Packas ska också göras för i morgon åker vi till Karlstad. Ska bli super duper mysigt och vänta in dom fem dagarna som är kvar till kryssningen. Hej hopp gummi snopp

Bild nummer 11

Någon som du alltid har roligt med

Tessan nr 1 girl, kan verkligen göra så jag skrattar och får ont i magen

Give me one or maybe two

Ligger lite och drömmer om hur mycket jag vill ha eller vad jag vill göra efter studenten. Jag vet att jag iallafall vill köpa en hund eller katt när jag är klar med skolan.

Kolla bara man dör ju så jävla mycket.

En fin och solig dag

Köpt en klänning idag till kryssningen är så jävla ÖVERTAGGAD så det finns faktiskt inte på världskartan. Bild på den får ni inte förren krysset är, sen kanske jag hinner ändra mig visserligen men bild på den får ni se senare. Köpte även naglar och nagellack som jag också ska ha dom, fan så fina vi alla kommer bli, ska även se om mitt blonda hår har någon effekt.

Vi hade ju också brandmansövnigen idag där vi var markörer, jag spelade medvetslös men svarade på smärta och självklart fick jag en kvinnlig brandman som tog hand om mig så ingen snygging för min del, ack så synd. Hon klippte också sönder min tröja, så ersättning på den.

För all del är jag nu hemma hos Linn med två chipspåsar rikare, en var som vi ska mumsa på framför tv och bara gosa hela kvällen.
Imorgon är det studie besök på dialysen och sen försvinner vi till blåkulla.

Peace out!

Sen så ska Linn leka lite med mitt hår för att kolla lite inför kryssningen vi är så taggade.

Mumsa på godis som jag köpt och kolla lite tv.

Bild nummer 10

En bild från i somras

Sommar sommar sommar

Skåne Skåne Skåne

Var dig hälsad

Tisdag, ledig dag. Var ändå i skolan och gjorde?? Ingenting?? Tagga studenten typ..

Mor hämtade mig kl 12:40 för att åka till sjukhuset gick jätte bra, sen tig vi en sväng på stan. Jag handlade ett par super coola brallor och lite smått. Nu har jag precis kommit hem och äter lite yoghurt med kiwi. Mums mums.

I morgon är det brandmansövnigen. Super kul ska det bli och efter st ska jag va med limpan. Ska även spekulera stan efter något snyggt till kryssningen som är om precis en vecka.

Peace out

Bild nummer 9

En bild på något du vill uppleva igen

Jag vill kanske inte direkt uppleva det igen men något i den stilen av lyckorus.

Detta tror jag nog inte att ni vet om mig

- Jag kan inte sova med dörren stängd om jag sover ensam.

- Är jag ensam hemma och det ringer på telefonen måste jag svara blixt snabbt, för att var säker på att det inte är några inbrottstjuvar som ska kolla om ingen är hemma. (Fått det från Karlsson på taket)

- Jag har alltid rätt, eller när jag VERKLIGEN vet att jag har rätt kan jag nästa döda tills alla fattar att jag har rätt.

- Mina två största fobier är getingar och clowner, finns inget vidrigare, utrota dom!

- Jag vet att om jag får en son ska han heta Melvin och blir det en dotter ska hon heta Miley.

All new

Så fort jag går förbi en spegel eller ett fönster eller något där jag kan se mig själv så undrar jag vem fan det är, med dom orden kan det väl inte beskrivas mer hur ovan jag känner mig i mina fjun på huvudet??
Men men jag vänjer mig och lika så min omgivning eller iallafall försöker, Linn gjorde ett tappert försök idag i matsalen, då hon inte hittade mig och jag med min ljuva stämma skrek "HÄR MEN HALLÅ HÄR" så tittade hon så fint på mig men regarede inte det minsta, tills hon började as flabba och sa att hon glömt bort att jag är blond. 
Så frammåt kanske det inte riktigt går? Eller jo kanske lite?
 
Nu ska jag äta lite mellis, för ikväll bjuds det bara på våfflor, eller bara och bara är det väl inte men det är ju ingen vidare middag. 
 
Veckans planer är väl lugna, i morgon PA arbete, och hjärt rehab med mamma.
Onsdag, härliga branbandsövning och va statist.
Torsdag, studiebesök på dialysen i nyköping och sen LOV.
Fredag ska jag till Karlstad och mot systeryster över helgen. 
Sen är det snart kryssning!!!! GOSH så bra!
 
Hoppas ni har en bra måndag!
Bilden gör det så orättvist ska ni veta!

Bild nummer 8

En person som alltid ställer upp för dig

Finns många, men denna stjärna är något av det väldigt ta materialet

Måndag

Jaha vill inte kliva upp, vill inte titta mig i spegeln. Jag kanske har gjort något dumt. Tur att det går att färga tillbaka säger då jag. Men det kanske handlar om att vänja sig lite granna.
Jaja vad gör detta om hundra år, folk får helt enkelt skratta åt mig om det ska vara så.

Nu kurrar magen så jag får väl allt ta och gå upp och göra mig lite stilig sen ta bussen till skolan.

Så typiskt så alla

Detta är riktigt motiverande. Jag blir så taggad på att verkligen göra en förändring till ett riktigt hälsosamt liv.

Så nu när jag blivit helt frisk kör vi verkligen igång nu. Vi börjar med att införa förbud mot allt med socker osv. Äta regelbundet och dricka massa vatten.

Frukt och Bingolotto

I vanlig ordning sitter jag hos mormor och spelar bingo. Går inget vidare bra om man ska vara ärlig, ikväll är det faktiskt roliga gäster det är nämligen Mats Bergmans som är i studion.

Sen mästarna mästare och Johan Falk och som alla säkert vet go fika och sen hopp i säng. I morgon ska det morgon tränas!

Blond

OMG OMG OMG VAD HÅLLER JAG PÅ MED?!?!

Som ni ser i bilden under har jag skaffat mig en ny kallufs. Kommentarer om den? Inte så många det är iallafall inte klart!

Bild nummer 7

En person som är snygg (eller tre)

Bild nummer 6

En bild som påminner dig om gamla tider

En lördag

Precis hemkommen från far, precis bokat en resa 25 maj till 1 juni precis innan studenten. Perfekt, och utan att vara förvånad blir de till Italien, som vanligt om man säger så.

Limpan följer också med så jag är jätte glad och nöjd idag. Så tänkte fortsätta denna fina dag med lite godis ätande och Sims spelande. Sen åka in till staden och köpa färg till kalufsen.
Det blir fint som snus detta.

Vad har ni för er då??

Mys med papi

Pappa hade en inställd spelning från Skåne idag så ringde hand spontant så han hämtade upp mig och så svängde vi förbi time och köpte gottis och hyrde film. Så nu ska vi mysa framför en Johan Falk och sen lite Skärgårdsdoktorn självklart!

Hur är er fredag? Vad händer? Utgång? Mys?

Bild nummer 5

En person du kan berätta allt för

Eftersom jag är en väldigt blåögd person så finns det många jag litar men främst dessa två människor,

TGIF

Uppe med tuppen redan kl 8 på min lediga dag för att fixa till kalufsen och åka till Nyköping med mormor för att fixa mitt pass. (Kommer se ut som en brottsling för jag fick inte le)

Efter att stopp på öob kom vi hem till mormor igen för att fika och sen äta lunch. Man blir sannerligen göd hemma hos henne. Nu har jag precis kommit hem och Chillar in my bed ska glo lite oth eller breaking bad och äta chirre.
Ikväll är det tacos!!!

Bild nummer 4

Någon du tycker är väldigt snäll

Nattis pattis ponis Öberg

En helvetes dag

Usch och fy och blä, har skrivit det värsta provet någonsin faktiskt enligt min egen mening. Fy bubblan så svårt det va så förväntar mig inte ett piss.

Kl 14 blev jag upphämtad av mamma och åkte till rehab för att ha hjärt informations möte nummer 1 nästa är nästa tisdag så känns väldigt tryckt.

Nu är jag påväg hem alldeles hungrande och vill bara slänga mig i sängen och kolla lite breaking bad som jag precis börjat kolla, det är suveränt!
Jag har förresten helg nu suckers!

Bild nummer 3

Någon i din släkt
Min systerson, min prins, min bebis och min älskling.

Kill me

God morgon! Uppe med tuppen för att mörda mig själv med plugg hela dagen.. Har sjukvårdsprov i morgon så min dag ser ut såhär:
Frukost
Pluggggggaaaa
Paus1 äta på long
Pluggggggaaaa
Paus2 baka cookies
Plugggggaaaaa
Paus3 kolla på greys.
Så himla hemsk dag förutom mina tre pauser.. Hoppas ni har en bättre dag framför er.

Sociala medier

I fall ni missat och vill vara med mig oftare

Bild nummer 2

En person du saknar

Varje sekund av varje minut av varje timme och av varje dygn
Min allra bästa tvilling

God morgon

Precis ätit en en stadig och god frukost och ska träna nu. Mina andra planer för dagen är inte vidare stora. Ska plugga en hel del och troligen färga håret. Så dagen får bli som det blir.
Eran dag då?

Bild nummer 1

En bild på mig och en vän du inte varit med på länge

I miss you all the time. Du vet att du är bäst

List

Ibland älskar jag listor, bild listan skapade jag nu för att dom där 15 dagarna räknar ner till studentkryssning som är om 15 dagar.
Något annat som är fint kan listas ner här:
Karlstad
Studentkryssning
Magnus Uggla
Studenfester
Beppe
APU
Utomlandsresa
Studentveckan
Studenten
Balen

LIVET 

Skulle lika gärna kunna vara något underbart jag glömt. Men så fint det är.

15 bilder 15 dagar

1:a bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
2:a bilden: En person som du saknar
3:e bilden: Någon i din släkt
4:e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll
5:e bilden: En person du kan berätta allt för
6:e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider
7:e bilden: En person som är snygg
8:e bilden: En person som alltid ställer upp för dig
9:a bilden: En bild på en tid du saknar
10:e bilden: En bild från i somras 
11:e bilden: Någon som du alltid har roligt med
12:e bilden: En bild som du alltid skrattar åt
13:e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om
14:a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med
15:e bilden: Den nyaste bilden på dig själv

Idag är det kallt ute

Mös i mormors säng till klockan var 8:30 då var det dax att kliva upp och ära frukost och sen åka med bussen till skolan.
Med glädje eller inte glädje i rösten kan jag berätta att jag åter igen har tappat mitt busskort, fråga i det hela är hur jag lyckas?

Nu har jag precis haft teckenspråk och inväntar sjukvården med muntlig redovisning på schemat, fråga någon som hatar muntlig redovisning så mycket som jag gör, hemskt.

Vill bara hem och gos ner mig under filten och oth. Sen är det fezt också är ledig tis ons och fre denna vecka så tekniskt sett har jag bara torsdag kvar! Men den hurrar vi inte för, för där väntar ett prov. Hej och hå

Bingolotto

Kollar lite repris på 112 på liv och död hemma hos mormor. Har gosat ner mig i en alldeles för stor t-shirt som jag alltid har på mig när jag är här. Väntar på att Bingolotto ska börja om ungefär en timme och efter det är mästarnas mästare och på det blir det Johan Falk till lite gott kvällsfika. Sen kommer jag somna gott och vakna upp till en ny vecka i morgon.

Allt känns väldigt bra nu. Beslutade även idag att inte göra svenska b detta år, kommer alltså inte göra prövning utan kommer göra svenska b på KOMVUX. Jag känner verkligen att jag inte kommer ha orken eller viljan till detta och då känner jag att det inte är någon idé. Och det finns ju faktiskt inga omöjligheter utan bara möjligheter.

CC

Jag tyckte att jag var smart som drog fram klockan i mobilen för att få liv på cc men det blev bara värre när jag sen ställe tillbaka klockan...

At linns place

Han precis slagit ner rumpan i sängen hemma hos Linn. Vi har avnjutit lite fika i solskenet där det faktiskt var hela 18 + grader i solen, man kan ju verkligen hoppas på att våren är här för att stanna nu.

Vi har hunnit vart ut på en prommis med Felix och vart till maxi och slagits med alla galningar som skulle köpa godis för 25 kr/kg. Nu ska vi kolla på lite gamla töntiga barnfilmer. Sen väntas fångarna på fortet och god mat med följd av ännu mer film tittande. En riktigt fin gos lördag med andra ord. Hur ser er dag ut?

Training motivation

Snodde ihop ett collage med bilder från weheartit.

Inser verkligen hur mycket jag har saknat träningen och fått hålla igång nu hela denna vecka när jag vart sjuk. Så ska bli skönt att få börja träna igen. Tycker att det är så roligt att det är min motivation nu som får mig till att känna såhär och att jag inte bara gör det av tvång utan att jag faktiskt gör det med vilja.

Mar. 15, 2013

Har precis gjort lite ärenden på stan. Köpt två Bingolotter till mig och mormor på söndag, vi ska bli miljonärer.
Köpte även produkterna nedan för,som luktar helt gudomligt. Ett tips till alla er där ute!

Nu har jag gosat ner mig i sängen med oth och blir väl fast här hela kvällen. I morgon är det lördag och då ska jag ha lite plugg på dan och myskväll med limpan. Sen en lugn söndag med lite solning och ta hand om mig själv innan jag åker till mormor på kvällen.

Hur ser er kväll ut? Eller er helg?

När vingarna bär

Sitter och bläddrar i massa resekataloger med familjen. Vi har precis bestämt oss för att ta en vecka tillsammans i maj, problemet är att vi bråkar om vart vi ska fara. Mamma och Tomas vill till Italien, jag till Cypern, Isabell till Turkiet och mormor har ingen vidare åsikt. Så vi får väl se vart vi hamnar.

Har ni några resetips?

Thailand är ju uteslutet eftersom det bara blir en vecka och att jag och Linn ska dit senare i höst.

Serie i all ära

Vill dela med mig av dom 4 bästa serierna jag har tittat på,

Kan väl ärligt säga att greys är min alldra favorit eftersom jag vill vara med där och rädda liv hela tiden och allt är bara bäst,

Tvåan eller nej delad två går till One Tree Hill och Prison Break båda två fantastiska serie. Många tårar och många skratt.

Även criminal minds för att alla måste ha en bra kriminal serie som man alltid kan titta på i spänning.

Så här har ni fyra fantastiska tips som jag hoppas ni råder att titta på om ni inte redan gjort det. Själv ska jag ta tag i pll. Några mer förslag? Något man måste se?

Så kan det vara och så är det

Min dag idag

Hostat upp lungorna i natt så fick stanna i sängen. Här stannar jag hela dagen så att jag kan komma ut i det social livet i morgon, kan man ju hoppas.

God morgon från ett snöigt Sverige

Ligger och myser med One Tree Hill på magen är så fast och beroende. Men snart ska jag göra mig i ordning och plocka undan lite för att åka och jobba klockan 16-21 som den snoriga häxa jag är.

I morgon är det en heldag med sjukvård i skolan och sen en lektion på fredag och en skön och lugn helg.

No way

Tänk om det vore enkelt? Tänk om du skulle vilja ha mig lika mycket som jag vill ha dig. Går inte en dag utan att jag tänker på dig och att veta att du är här känns så bra men ändå så skrämmande. Jag vet verkligen inte hur jag ska ta mig till. Trodde inte det kunde va så här efter en sådan tid och vad jag gått igenom. Men nu är då så och känslorna har satt samma igen rötter.

hjälp

Sick as hell

Ligger ihop kuren som en bebis i min allt förstora säng. Krigat mig till skolan idag med en hals som värker as hell. Nu jag bara vill ha någon som tar hand om mig.
Avslutade den hemska eller den helt ok sjukvårdslektionen med en fika på stan, mötte upp mamma fick skjuts hem och har legat här ända sen jag kom hem och det var nog ganska precis 6 timmar sen. Dom sex timmarna har endast bestått av oth är så fast. Så varför inte fortsätta?
Kommer vara hemma i morgon så ingen skola förren på torsdag.

Dans på bara fötter

Fin kväll, nu väntas en 5 och en halv timmes bilresa hem kl 00 så kommer ju typ alv vid skolbänken i morgon. Kul de, har två prov denna vecka framför mig och ett kusrsbrev och min svenska prövning. Jag får inte glömma bort att leva, men med det gör vi ett break för studentfest.

En söndag som denna

Igår var det en fin dag. Jag köpte lite smycken och lite gottis till mellon. Åh både Anton och Robin gick vidare så var väldigt nöjd. Nu väntas bara finalen nästa lördag.

Idag är det dans på folkan, ska dit vid 14 och bre mackor, så nu på morgonsidan är det bara lite tv mys med Vasaloppet och nagelfix som gäller.

Inatt bilar jag och pappa hem till Sörmland, för att påbörja ny skolvecka med två äckliga prov efter en underbar studentfest. Angående den så har jag en alldeles för liten dräkt och vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt, hoppas alla är så fulla att dom inte bryr sig.

Hoppas ni får en fin dag, förresten är det kanske fint nästa vecka då Marcus kommer hem.

Två vinnare och två glada flickor

Igår pimplade jag vin med 50 åringar och skrattade ikapp. Åh både smörgåstårta och vanlig tårta riktiga festligheter här norr över.

Idag blir det en lugn lördag med ett litet besök på byn och go lunch. Till kvällen blir det mellomys med, trevligare middag med kött.
Hur ser er lördag ut? Faktiskt riktigt skönt att vara ledig en helg för skojs skull.

En bulle eller två

Köpt mig två bullar en med socker på. Sitter med min rumpa på en kall träbänk och funderar på om jag ska besöka den snuskiga toaletten som finns att erbjuda. Ja eller nej? Egentligen är det utan tvekan ett ja för jag är så jävla kiss nödig. Men snuskheten tar övertaget till ett nej. Jag får helt enkelt vänta till Stockholm central. För tåget kommer strax in på spår 6.

Solen skiner så fint

Idag åker jag till Norrland igen. Med tåget 11:23. Det blir fint.

RSS 2.0