I Karlstad skiner solen

Bränt tusen spänn på kläder och skor idag. Inte så jättebra men fina saker fick jag mig, slänger upp bilder i morgon när jag kommit hem till Oxelösund. Vi intog också sju biostolar och kolla på nya animerade filmen turbo, så genom god och bra. 

Nu är hela familjen samlad i stora soffan och ska slå på en film. 
Vi åker hem någon gång efter lunch i morgon. Sen är det bara att landa och ladda in för en ny vecka med många bestyr. 



I dom värmländska skogarna

Blev väckt av en syster i morse 8:20 då hon i famnen hade 4 datorer och sa att jag skulle hjälpa henne boka biljetter till henne och en kompis  till Avicii i feburari och när vi väl kom fram kunde jag inte hålla mig borta ifrån att köpa två stycken jag heller till mig och Linn, så sista feburari står vi på ett dansgolv och diggar till Avicii! Galet men bra!

Kl 13 så tog vi skodan och åkte till syster och svåger och buspontus. Så nu sitter vi här hela familjen samlad och myser till film och chirre. 

Morgondagen vet vi ej hur den ser ut. Ha de! 







Torsdag

Dagen har gått och jag har varit inne i stan med mormorm och ätit en god lunch på Sandy och köpt en fin blus till mormor, nöjd som få vart hon. Så mysigt att få spendera tid med lillgumman.
Fick även ärva en mycket fin fårkappa från Gotland av mormor, super fin och något jag också letat efter. Mycket kul.

Biljetter har jag också hunni bokat idag till Oslo på tisdag. Så nu återstår bara lite packning för i morgon ska vi ta skodan till som värmländska skogarna och hälsa på syster Linda, Pontus och Fredrik. 






Jag hade gärna velat flytta redan igår

På tisdag åker jag till Oslo igen för att göra lite viktiga saker och lämna lite cv:n och även kolla in våran lya. Tänker knäppa massa bilder så att dom kan komma upp här sen så ni for se vart jag ska flytta. 
Får även träffa fredrik i en kort visit och det tackar man ju inte nej till. Lite kramar och lite pussar en vardag för mig blir guld värd. Dock så blir det så att jag åker hem på onsdagen så blir bara en nattsövernattning. 
Det trevliga är att även en av tjejerna jag ska bo med också kommer finnas på plats så att man får träffa henne. 
Men kommer väl bli iallafall bli några resor till minst till Oslo för att träffa Fredrik och sen om det blir några intervjuer innan jag verkligen flyttar den 1:a december. 

Så spännande och så kul detta äventyr ska bli och jag hoppas ni kommer vilja följa mig här och se vad som händer och sker. 



Mormor

Är hos lilla mormor och gosar efter en heldag då jag blivit bortskämd med lunch, efterrätt och nybakat äppelkaka till eftermiddagsfika. Piskat gumman i kortspel och pratat massa skit och strunt.

Nu ska jag fylla upp ett fotbad och sen bara mysa. Blir övernattning här och imorgon en sväng in till staden och ta en lunch och uträtta lite ärenden. 



Norge talk

Infinner mig på den gröna bussen till bea, en av det fyra tjejerna jag kommer till att bo med i Oslo. Hon bor i Nyköping, två av dom andra bor i Linköping och en i Borås. 
Vi ska prata lite om papper och information om vad man behöver tänka på eftersom att vi båda är undersköterskor är det bra att vi lan hjälpa varandra. Så vi börjar på ruta ett och en mysfika. 







Pappersdag

Idag är det massa pappersarbete och telefonsamtal som ska göras, inför flytt och allt vad det innebär. 
Längtar så och hoppas bara dagarna springer fram. 



Hopless in love

Jag kan bara inte göra något åt det att jag tänker på han hela tiden eftersom det är Fredrik som får mig till att le. Usch mår dåligt av att bo så långt bort ifrån min skatt. Vill bara få ha han nära och veta att vi kan ses varje vecka. 
1 december snälla kom nu. 
Men först bör vi kunna ses några gånger, det är väl bra att längta? Right? 
Jag skulle säga att jag inte håller med. 

Men för att fördriva en dag som denna har jag jobbat 7-12 och efter det tog jag den fula gröna bussen till Nyköping för att agera stöd till Linn som märkte sig igen förlivet med fina ord till hennes far. 
Nu ligger jag insjunken i soffan och kollar på vad det nu är som visas på burken.

Linns fina nya, "tills vi ses igen älskade pappa" 

Halva hjärtat for till Oslo

Haft en riktigt fin helg. Hämtade min fina Fredrik på tågstationen i Katrineholm kl 21 i fredags och sen så for vi hem till Oxelösund och låg och kramades, gårdagen gick i ett, var på olearys och hamnade inte i sängen förrens 4:30 imorse. Och nu har vi precis varit och lämnat älskling i k-Holm för avfärd till Oslo. Alltid lika jobbigt att inte veta när vi kommer kunna ses igen, 1 månad eller 2 veckor. 







Baby

Jobbat tills nu och ska snart bestiga duschen och göra lite bestyr. Inväntar en Fredrik 20:27 i Katrineholm, men det lär bli försenat så vi får sen när han rullar in på perrongen och jag får slänga mig runt hans hals. 
Helgen är fullt planerad och tiden kan väl ändå stå lite still? 


Vår vaktis på jobbä

En natt

Börjar mitt jobb 13, segaste passet av alla, 13-21:30 du hinner liksom med allt, fika middag fika och läggdags. Kvällen blir så seg och så långdragen, sen den att man ska upp och jobba 7 imorgon är också en prick över i:ET.
Men glädjer mig själv med att det bara är en natt och sen så får jag ha min prins bredvid mig i två nätter. Bättre än så blir det inte, eller jo jag skulle ju kunna få va med han föralltid. Jobbig att bo 50 mil ifrån varandra, tackar gudarna att det snart bara blir 1 mil. 




Begravning



Ett vakert farväl. Ett sista farväl. 
Så fint. 

En tuff dag

Idag är det dags för begravning och ett farväl till Esa. Ian inte ens tänka mig Linns, Anjas, Carinas och Jessicas saknad och sorg, utan jag kan förstå att det är en tung och jobbigt dag så därför går alla mina tankar till dom. Så hoppas det blir en fin begravning och ett fint farväl. 

Kvällen för mig kommer bara bestå av små plock hemma och ordna klart mitt cv och mina olika personliga brev. 
Det enda jag egentligen går och väntar på är att chefen på björntorp ska komma hem från semestern så jag kan få mitt anställningsavtal som undersköterska utskrivet så att jag får iväg mitt autorisasjon. Sen är det bara för mig att köra! 



Livet är bara för fin och för bra nu

I helgen får jag besök av min prins som jag lever långt ifrån och får träffa varannan helg då han infinner sig 50 mil ifrån mig men nu ska han ta sig över gränsen och komma till min hemmaplan. Min fina. 

Annars då jo den 1:a december tar jag många av mina saker, nästan mitt pick och pack och flyttar över till Norge, närmare bestämt Oslo. Flyttar in i en lägenhet med tre andra tjejer jag inte vet ett dugg om, ska bli så jädrans kul det här, världens erfarenhet och ni ska få följa min resa här. 

Skepp och hoj. 





RSS 2.0