u should run

Sitter på en hård trä bänk ute på stjärnholm och ser lil sis hoppa hästen, precis varit ute och sprungit i 40 minuter och denna otroliga fina miljö gör mig bara så glad i kroppen. Jag säger att ni får smutskasta Oxelösund hur mycket ni vill men oj oj oj så vackert det är.

eko

här var det tomt... vill inte bortförklara mig mer. 
 
vad har lilla elli gjort då, hon har ätit suris och efter det spytt. 
hon har varit i norrland och mått bra. 
nu jobbar hon och springer.
väntar bara på den 27 augusti så jag och min bästa kan få ta planet från sverige.
 
Tjing tjong. 

Lysande närvaro

Legat i solen från 11 och ack så skönt det är att få kroppen stekt. Jag bah njuter.

I morse så var vi till sjukhuset med Britta som skulle ge blod och det är nu konststerat att jag både inte får ge blod och är för klen. Fick rådet att styrketräna, så tack för den.

Nu fikas det och löses korsord, ikväll ska vi på äventyr och fika.

Onsdag

En full sommar

I Norrland och tar igen mig. Från att ha jobbat den 17 juni och haft en ledighet som längst på 2 dagar sitter dessa 5 dagars ledighet väldigt fint. Men det gick ju inte ens en dag innan dom ringde och frågade om jag kunde jobba den 21:a.

Jag har väl inte varit den bästa på att uppdatera här men har verkligen inte haft någon lust även fast tiden finns. Men känner verkligen nu att lusten kommit tillbaka då hösten snart kommer och rutinerna ska skipas igen och jag ska ta tag i mitt vuxna liv och kan tycka att det är skönt att ha bloggen att skriva av mig lite på om både valen jag gör och vardagen.

RSS 2.0