Nyköping


Ikväll stod himlen alldeles rosa och skär. 

Gjort mina ärenden, nu väntas bara en fredag sen bär det av till Norge och nya möjligheter. Är lite nervös och spänd. Men så förväntans full. Kl 20:04 för att vara exakt ska mitt tåg rulla in på Oslo sentralstasjon och jag ska bli mött och omkramad av fina Lovisa. Sen hem till vår lägenhet, alltså MIN för vinmys och bara andas in allt. 

Dan före dan

Dagen idag kan väl jag kalla dagen före dagen. Det är ju så att det är torsdag idag och på lördag bär det alltså av, som jag har längtat. Packat och klart. Ordnar och klart. 
Jag ska bara hinna med att fira pappa, en utgång på det i morgon och sen årliga julmarknaden i Oxelösund. 
Sen är jag ready to go! 

Moa gjorde Mina naglar i tisdag super nöjd! 

Kryssning


Ullared och en hejdundrande flytt


En smått ångest infinner sig i min kropp då jag igår gjorde av med 6699kr på gekås. Får väl till försvar säga att jag köpte väldigt många grejer av värde! 
En högtalare för 799 och oth boxen för 699 osv osv blev det helt plötsligt 7000kr. 
Men nu ska jag ha så jag klarar mig en tid framåt när jag flyttat. 
Egentligen det enda som återstår nu är att jag ska packa ihop alla mina kläder och ta en tur till öob och köpa på mig massa torrvaror. Sen är det bra för mig att bege mig! 

Jag vill bah flytta nu!! Vill också va i lägenheten med tjejerna! Men men får stå ut två dagar. 

Har gapar det tomt

Har på börjat så många inlägg där jag ska förklara vad som händer i mitt mycket hektiska liv just nu. 

Skulle kunna bortförklara det med varken tid eller ork så jag gör det. 

Nu har jag börjat fått struktur och ordning på allt inför min flytt så känns som jag kan ta tag i bloggen nu och uppdatera er om vad som händer. Nu är det bara 20 dagar kvar och ikväll ska jag och Lovisa boka tågresan till Oslo ENKEL biljett. Sen kommer mami och papi upp två dagar senare med bil och mina saker.

Har mycket att stå i innan jag flyttar så det är fullt ös nu dom kommande dagarna som är kvar kan man väl nästan säga är schema lagda. 

På torsdag försvinner jag iväg till Ullared med Bea, Erica och Ronja. Super mysigt och super behövligt. Sen en lugn helg för att sen åka på kryss med dansgänget från Söderhamn och sen följa med upp till Norrland för att säga "hej då" till alla där uppe. 

Så kommer hem därifrån måndagen efter och har bara en vecka kvar i Sverige. 



RSS 2.0