Negerbollar

Bakade precis lite gott, så ska slänga mig i sängen nu med OTH, har blivit helt fast avnjuta bollarna och snart infalla i sömn. Ett hej dundrande jobbpass står på schemat i morgon, 7-12 16-21 så ingen vidare vila här inte.

Mitt lovs sovmornar är över också för den delen då jag jobbar 7-13 på både lördag och söndag också. Suck säger jag men wie säger jag väl när lönen kommer. Så det är väl bara att ge och sen ta!

Ingen jävla aning längre

Nehe

Hästar finns inte, kolla skuggan

Sundsvall

I vår nya fina bil för en sväng till Sundsvall och shopping. Jag trivs så bra i Norrland. Det är så bra här, allting.

Det nya proffset

Jag älskar de, farten allt verkligen allt. Eller oken nej inte liften

Måste ordna detta nu

Med en klump i magen tar jag bussen till Flen med limpan och möter Johanna för en heldag i backen.

Igår va en bra dag

Jag lärde mig bräda, eller iallafall försökte. Jag skadade mitt knä och ligger nu i sägen och typ gråter. Men jag är en krigare. Eftersom att jag fortsatte försöka med den där jävla ankarliften efter att trillat 5 gånger. Sen fick skotern hämta mig pinsamt nog.

Till aftonen var jag barnvakt med min bästakåmpis åt jordens två sötaste busfrön. Vi myste och lekte. Tänkte kolla tv med Linn klantig som hon är råkade orsaka myrornas krig så vi satt och glodde in i väggen. Fin lördag och jag hoppas på lika fin söndag.

Snowboard

Dags att bryta lite ben och fylla arslet med hematom så fint som det heter på latin (blåmärken) för den som inte är lika duktig som jag.

Detta kan bli en rolig dag p.g.a att jag aldrig stått på en bräda, vet vetkligen noll. Så snälla Gud om du nu finns, hjälp mig lite i backen i dag. Bara lite, skulle vara snällt om jag åtminstone överlevde.

Studentfest, OS

Jaha min premiär till studentfest är gjort, den var awesome men gårdagen va inte så rolig. Skulle kunna säga, ska aldrig mer dricka.

RSS 2.0