Med en enkel tulpan

I morse sjöng vi upp med fin stämma, kl 06:03 för att vara exakt. Liten dam blir bara större.

Nu tar jag min Corvette från jobbet och trampar hem. För att kamma ut fjunen på skallen och kanske bättra på ansiktet med lite kosmetik. För ikväll blir det en liten finare middag på Rökeriet inne i Nyköping för att fira lilla Isabell. Så det ska vi hoppas att det smakar vilket jag redan nu vet att det kommer göra.

YEAH Buddy

Såhär glad var jag när jag nydligen lämnade jobbet men sen insåg jag att när jag väl kommit hem och slagit röven i fåtöljen så ska jag dit i morgon bitti igen.

Så nu ska jag väl göra mig färdig för natta. Adios, klockan ska ju tydligen ställas lite tidigare eftersom att lillasyster fyller 16 år och hon ska firas med frukost på sängen..

Jogersö loppmarknad

Det är verkligen sjukt vad mycket folk det är som är där nere varje tisdag hela sommaren. Både besökare och säljare. Bilkö/parkeringen sträcker sig nästan hela Jogersö och säljarna har mera skit än någonsin.
Lilla jag fann en ring, nästan lika stor som mitt finger men fin va den.

Så nu tänder vi grillen och dukar fram potatisalladen och den goda salladen.
Fan vad jag älskar sommaren.

Hjortens

Hemkommen och nyduschad efter en molning och solig dag på hjortens badet tillsammans med min fina Linn, hennes storasyster Anja och hennes två små busfrön Liam och Nelia.
Det blev både bad och brännande av fettet. Skönt att hitta på något på sina lediga dagar, annars känns det som att det enda ens liv består av är jobb, vilket står på schemat dom 3 närmsta dagarna. 
I morgon blir det en delad tur och på torsdag och fredag blir det dags turer. 
 
Premiär på bakluckeloppisen nere på jogersö ikväll så ner dit ska jag och familjen snart ta oss. 
Sen blir det att starta grillen efter att vi (fyndat). 
 
 
 
 
 
 
 

Solen på besök

Jag sa att jag skulle arbeta idag va?
Så blev då inte fallet kl 3:48 i natt då jag vaknade med ett huvud jag trodde skulle explodera och två näsborrar som inte ens gick att andas ur. Upp ur sängen och ringa jobbet för att sjukskriva sig och sen samtidigt ringa vårdcentralen så att dom skulle kunna ha en chans att ringa upp mig skaplig tid idag.

Och visst vart det så, kl 9:00 i morse satt jag på en hård stol i ett väntrum fullt med hostande och harklande andra sjuka med hälften av dom som passerat 65+.

Efter att väntar 2 minuter över utsatt tid är det min tur att få domen, en bihåleinflammation rikare därifrån gick jag och 227 kr fattigare efter att köpt det medikament jag blivit doserad med, tio dagars antibiotika och tio dagars kortison behandling.

Sitter jätte fint såhär i sommar värmen, trots mina skavanker ligger jag nu ute i solen och trotsar mitt kallsvettande tillstånd.
Skepp o hoj

3 DAGAR

Sådär ja då har jag slitit i 3 dagar och kommer göra en liten "kortare@ dag i morgon endast till 14:30, sen är det tid för en dags ledighet. Hoppas innerlighet på vackert väder så man kan åka iväg och bada eller åtminstone sola.

Nu ska jag ta mig ner till Ica tillsammans med Linn och införskaffa mig hårfärg för att just för tillfället är mitt hår fruktansvärt och förblir uppsatt eftersom det är i en så gräslig kulör och utväxt.
Vi lär väl plocka på oss lite gottis också och sen titta på en eller två filmer till kvällen och bara mysa för att sen stiga upp kl 7 i morgon bitti.

WORK HARD PLAY HARD

Ellinor ja hon jobbar hela midsommar så inget skoj för henne inte, blir skoj för mig när lönen kommer helt enkelt eftersom att det är dubbel upp både idag och i morgon.

Idag har jag jobbat ett 13-21:30 pass som man bara vill spy på och i morgon blir det ett 7-16:30 pass som man också vill spy på, lika så söndag som måndag men ack på måndagen har jag tur att få avsluta dagen 2 timmar tidigare (!)

Sen en dags ledighet för att sen kötta, onsdag torsdag och fredag och sen faktiskt få ledigt och dra till mitt älskade götet med min älskade extra familj. Men ungefär så kommer hela min sommar se ut, på sin höjd med ledigheter är det alltså 2 dagar max i sträck.

Så därför ska jag nu klubba huvudet på kudden och försöka sova. Kan ju behöva några timmar sömn.

DET ÄR ÖVER NU

En studentvecka, 9 dagar och 5 fester, en bal på slottet och sen är allt slut. När jag skriver detta får jag nästan tårar i ögonen. Gråta det har jag redan gjort, fler gånger en min fingrar kan räkna dessutom, med tår inklusive. När dom lägger upp filmen som sammanfattar hela veckan så brister det verkligen för mig. Det är nu jag inser att allt verkligen är över. Det är nu jag inte har någon skola kvar att gå i. Den 26 augusti kommer jag inte ha något att gå till eller hur man ska förklara. På båda sätten är det här det bästa som hänt man vill ju bara ta studenten när man går i skolan men nu känner jag verkligen paniken, blandat med ett glädje rus att jag verkligen nu kan börja mitt liv. Eller ja efter sommaren i allafall när jag jobbat klart och sliitit häcken av mig. Men det är ju verkligen så det är, när sommaren är förbi det är då jag ska bestämma mig vad jag ska göra vart jag ska ta vägen osv.
Jag vet ju exakt vart jag vill och hur jag vill ha det men vet bara inte riktigt hur jag ska ta mig dit. 
 
Här är iallafall min student och bal
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I HUVUDSTADEN

Ligger i en alldeles för skön säng och snörvlar mig. Typiskt att bli sjuk när det bara är 3 dagar kvar tills jag springer ut med en vit mössa på huvudet. Men först då är det min stjärnsysters tur att visa världen att hon är redo för framtiden. Så nu ligger jag här hemma hos henne och hon är på champangefrukost och jag ska väl också snart kliva upp för frukost och sen göra mig i ordning för att sen åka till Bromma gymnasium och hennes utspring. Jag är så himla glad att vi får se varandra springa ut på den lyckligaste dagen i våra liv eftersom vi snart varit kompisar i 19 år.

I love u girl.

NÄRA DÖDEN UPPLEVELSE

Då var racet gjort igår och det kan nog vara en av de roligaste sakerna jag någonsin gjort bortsett från, dom ägg man fick kastade på sig och den vidriga människan som skapades till världen för att kasta kobajs i ansiktet på mig så att jag låg och kräktes på flotten och den delen av racet när vi hamnade under vår flotte i strömmen, aldrig haft en sådan panik då jag verkligen trodde att jag hade nått mina sista sekunder i livet.
Mongo själva nere på bilden kan ni ju se oss med både hjälm, flyyväst och teamtröjor.

Till kvällen vart det då dags för den 2:a festen av 5 så nu är det tre kvar! Så taggad!
Festen var riktigt skum, bokstavligen talat, då det var skumparty. Dansa till fötterna krympt till russin av allt skum, sedan blev det kalabalik men jag, Tessan och Johanna träffa då jordens underbaraste person, ingen aning vad han hette men han var bara för bra, en riktig gay.

FLOTTRACE

Med en heldag igår och bygge kör vi nu om vädret tillåter. Rädd och skakig som ett asplöv så hur det går återstår att se.
Ikväll är det fest 2/3 och jag är taggare än taggast! Nu kör vi!
Och förresten vår flotte flyter!!!

TOGA

Fest 1/5 är avklarad och gårdagens melodi lät: GO HARD OR GO HOME.
Kort och gott så dör jag lite inombords om hur bra jag har det som student.
Så på söndag är det vi som kör flottrace i nyköpingsån och skumparty on the night!!

MORGONSTUND HAR GULD I MUN

Eller är det tvärtom? Iallafall precis vaknat efter en lång natt med en konstig dröm. Fy vad dom kan förbrylla.
Idag är jag ledig som resten av alla andra dagar innan studenten. Så ska göra en brak frukost och sen gå ut och lägga mig i solen eftersom det är så himla fint väder ute så då får man passa på!

NU ÄR DET NÄRA

Nu ska bara musiken fixas inför kortegen sen är verkligen allting klart och färdigt. Jag är så jävla taggad på livet nu.
Så i morgon drar jag spontant till Grönan och det kommer blir awesome.

STUDENT MED STORT S

Den är här så äckligt nära, bara runt hörnet. Idag åker jag in till skolan för att ordna det alldra sista med lakan för sen är fan i mej allting färdigt.
Så jag börjar denna eftermiddag sedan med jobb 16-21, kanske behagligt och sedan är ledig i morgon. För att på torsdag på börja studentveckan och festerna, först ut är togan!
NU KÖR VI

TATUERING

Vill ha pengar i fickan så jag kan få kladda på mig lite mera bläck.
Det ska konstrueras lite och så att den blir min. Men ack vad jag vill nu eller iallafall innan sommarn är slut.

ITALIEN 2013

Då var jag hemkommen från pizzaland för 7 gången. Det är verkligen ett land att rekommendera, denna resa hade dock otur med vädret eftersom att det var så kallt, men vi överlevde väl när solen tittade fram.

RSS 2.0