Eko eko eko

Har funnit mig till ro och är hemma tillbaka i Oslo nu, efter en supermysig jul hemma hos familjen även om julkänslan inte fanns där. Saknar dom där hemma men jag känner att jag mår bra här i Oslo. 

Dagarna rullar, snart är det ett nytt år. Känner mest ingen big deal medan andra bara bow. 



Pepparkaksbak i kollektivet


Man tager va man haver som Cajsa Warg sa, när man inte har en kavel i kollektivet. 

Min födelsedag


Skulle väl säga att min födelsedag firades på lördagen, jag och Lovisa började med en brakfrukost, pannkakor som är vår tradition på lördagar. Sen bytte vi om till lite kläder och tog en sväng till Karl Johan och gick runt där och jul myste. 

Kvällen bjöd på pizza på peppes pizza med Fredrik, Markus och Andreas, efter det spelade vi lite bowling och efter det hamnade vi upp på lite barer tillsammans med Anette också. Den sista bjöd på både biljard, dart och schack super mysigt. Hamnade i sängen någon gång bort om 3 tillsammans med min prins på min födelsedag alldeles perfekt. 

Så går dagen var vara bara en helt lugn och mysig dag, kom hem till lägenheten och fick ett glas vin av mina sambos. Sen gjorde vi tacos tillsammans och kollade äckliga skräckfilmer. Alldeles perfekt. 





Fullt opp

Från att aldrig varit på en intervju innan i hela mitt 18 åriga liv, 19 på söndag har jag nu varit på två och har två till att väntas i nästa vecka. Det är ju bara sjukt hur galet bra Oslo är. 
Har även fått dom två jobben, så ni kan här med kalla mig barnehageassitent (dagisfröken). 

Jag kan ju inte mer än annat säga att jag trivs! 



Rolig dag lugn dag

Har väl egentligen i stortsätt bara idag sovit, kollat elsas värld, sovit, ätit, sovit kollat elsas värd och varit en sväng till storo storsenter och handlat tefat då jag under hala dagen väntat på att Linda skulle sluta jobb så vi kunde ge oss ut i dom norska backarna! 
 
Så nu är jag alldeles nyduschad och varm och ska ordna mig en kopp varm choklad till en mysig film. 




Fest var det här

Så i lördags nankalde inflyttningsfest på grefsenveien 30B, spårat kan man väl lite lätt utrycka sig att det blev. Stolar gick sönder, soffa hamna på balkong, somna i köket med plåtar som täcke, snodde ihop kladdkakesmet 5 på morgonen och dansade med (ludde) är väl bara några av de få saker dom hände. 

Så igår låg det 4 bakfulla tjejer helt utslagna, och idag är det tillbaka till vardagen som gäller, söka jobb, intervjun på onsdag och sen bara njuta!



MA town




Här bor



Känner mig så hemma. Mina sambos äger, vi ska ha fetaste inflyttningsfesten och jag är bara så nöjd.

Oslo baby


Nu är man här, nu är man hemma. 

RSS 2.0