Yes

En ständig vardag

Om han bara visste vad jag egentligen kände skulle allt bli så mycket enklare. Eller skulle det bara göra saken värre?
Jag står iallafall inte ut längre. Kom hem.

London Calling

Twitter är ett fint media ställe som Twittrar ut fina meddelanden, idag twittra Lisa och fråga om någon va på att dra över till London över en dag, min första reaktion var: är hon inte tokig men efter några funderingar tänkte jag eh vafan YOLO. Haha så kort och gott London över en dag har kommer jag i februari någon gång.

At Grandma's place

Har precis anlänt till mormor, stannade på time på vägen hit och köpte två bingolotter. Så när jag kom innanför dörren så slängde jag fram lotterna och sa att vi skulle bli miljonärer idag, då gick tanta ut i köket och hojta,
de tänkte jag med! Så hade hon också köpt två lotter så idag blir det en extra chans till vinst efter som vi har två stycken var. På schemat mer när man är hos mormor så är det hemmagjord kräm som ska förtäras och kort som ska spelas.

Hur ser er fina söndag ut?



Ice age

Snälla boosta mig, sitter just nu inden skönaste fåtöljen i stan. På bordet står det en fet godisskål. Attans, det gör det alltid hemma hos moster&morbror. Försöker verkligen att motstå men tänker såhär att på helger kan man väl ändå få äta några godis bitar va??
Eller ska jag låta bli?

(Får suga på den karamellen ett tag till)


En godis kanske? Eller två?
NEJ ELLINOR. Stå emot

Hur ser eran kväll ut?

 

Simple as that

Myser med fin middag hos släkten, drar mig för att va ensam på kvällarna. Svårt att sova, klump i magen och tid att tänka. Överanalysera allt som finns att tänka på.

En vän som har hela mitt hjärta

Andra sidan jordklotet.
Två tjejer, systrar, tvillingar i 17 år.
Hur ska jag överleva detta?

Fredag

Helgen kommer bestå av en hög med massa plugg och häng i min bästa säng.
Sen en mumsig middag i morgon kväll hos moster&morbror.
Hur ser era helg planer ut?

Projekt arbete

Vi är så sjukt taggade inför den 27:de.
Så vi kör sista racet.

I mitt huvud och i mina tankar

Ni kanske har märkt lite skillnad här på bloggen. Inget speciellt utan bara ändring till något simplet och stilrent.
Tog även bort alla gamla inlägg och ville starta om på nytt. Känner att det kan behövas efter alla mina funderingar och tankar hit och dit.

Det är kul att se att ni iallafall är några som kollar in här och därför vill jag ändå blogga. Så vilka är ni då??

Iallafall till mina grubblande tankar och funderingar. Tänker i stort sätt hela tiden på livet och vad jag vill få ut av de. Det jag vet är att jag bara är 18 år och att jag kommer att hinna med massa och även mycket mer än vad som är planerat.

Jag tänker också på vad jag ska göra när skolan är slut. Det är ändå bara 5 månader kvar till studenten. Ett kort jag vet är säkert är att jag ska ut och resa när skolan är färdig. Direkt efter sommaren och jobb.
Men efter den resan då? Ska jag vidare utbilda mig? Vill jag flytta från denna stad? Kärlek? Allt det där bara får allt att slå spel i mig.

Sådär för har jag nu valt att lägga allt detta bakom mig och hantera det och ta det så som det kommer. Verkligen leva efter CARPE DIEM.
Jag tar det efter det och hoppas på lycka.

Man får se till fördelarna

Okej visst snön är jätte mysig!

Det börjar på S

Sovmorgon och snökaos.
Endast en lektion idag på schemat. Mm också ett skyfall av snö stod tydligen också med på det schemat.

Har ätit en stor frukost så jag kan stå mig ett tag. För nu ska jag stig på bussen in till stan för att möta upp Linn och dela ut lite pantbrev till vårt projektarbete.

Hur ser er snöiga dag ut?

En liten resa

Nu har precis min och limpans miniresa/projektresa bokad och klar. Så 27-30 januari åker vi med flyg till Lettland och åker buss till Litauen, Kaunas där vi checkar in på IBIS hotel.
Under måndagen och tisdagen ska vi göra studiebesök på de barnhemmet som finns i utkanten av stan. Ska bli mycket givande och kul.

Så jag är väldigt glad över att det gått så otroligt bra för oss. Så slänger nu mig ner i sängen med datapatan på magen och kollar lite glee med en kopp varmchoklad och en apelsin.

Ett nytt liv

Från och med nu.
Till och med här och nu.
Är ni med? Jag är med!

Skapar glädje

Tatuering

RSS 2.0