En dag på la playa

 
 
 
En ledig dag, där solen faktiskt kommer med lysande närvaro.
Det ska man ta vara på bästa sett och självklart görs det. Pastasalladen är packad pch ellinor lika så.
Därav far vi ner till Stenvik för en heldag. 
Här ska fläsket stekas tillsammans med järngänget.
 
 

Lysande frånvaro

Haft så fullt att göra att min tid och energi inte har orkats att hamnat här.
För så fort solen lyst på vår himmel har jag legat ute och pressat insmord i olja och har jag inte gjort det så har jag varit på jobbet, fy skam den som ger sig. Så fort vi får lön ska vi kolla upp biljetter till thailand för att sen boka dom. 
Sen är det dags för mig att bestämma vad jag ska göra, blev erbjuden att flytta till Karlstad i höst och man är ju lagom sugen. 
Mer om sådant när jag själv vet.
 
Vad har hänt på en vecka?
Sol, stranden och umgåtts med familjen.
Igår köpte jag en ny dator så man kan ju hoppas att jag blir bättre på att uppdatera.
Det får vi också se.
 
Nu ska jag ned till stan och handla och sen åka och jobba andra passet för idag 16-21.
 
 

Loppiskväll i vanlig ordning

Söderköping, smultronstället

Idag så var det planer att vi skulle till stranden men det var för mycket soldis för fröken ellinors tycke så vi bestämde oss för ett äventyr till Söderköping och äta som det obligatoriska på smultronstället.

Nu är jag mitt tröttaste och ska ta och ta och göra mig färdiga till natten och sen sussa för att jag ska jobba i morgon och tre dagar till, detta jobb. Kommer vara så slut i augusti.

Det är nu vi inser att vi lever

Livet mina vänner, ja det är något alla tjatar om att vi hela tiden ska ta vara på.
Tar vi inte vara på det av att vi bara lever? Visst kan man åstadkomma lite större grejer och andra kan åstadkomma lite mindre men vi lever ju fortfarande.

Jag känner att för tillfället är det kaos i mitt huvud. För jag vet inte hur mitt liv ska se ut i höst eller överhuvudtaget vad jag ska göra. Problemet ligger inte i vad jag ska göra utan allt sådant vet jag redan in i minsta detalj jag vet precis hur jag vill ha det. Men sen kommer samtidigt det där in, att jag inte ska glömma att leva. Jag är nog lite rädd för att jag ska planer alldeles alldeles för på tok mycket och att allt sen till slut slutar i katastrof.

Jag vet att jag vill plugga vidare till sjuksköterska. Jag vet att jag vill åka till Thailand i höst i en månad. Jag vet att jag måste läsa matte b och svenska b för att få plugga vidare. Jag vet också att jag vill flytta till en annan stad. Men jag vet bara inte hur jag ska göra allt.

Resa först, plugga upp sen söka vidare?

Eller resa, flytta jobba och sen plugga?

Eller jobba, flytta och sen resa och sen plugga??

En sak är säkert, resa innan jag börjar plugga.

Jag måste iallafall bestämma mig snart. Men som någon klok person sa till mig, det finns inga hinder bara möjligheter.

Jobb, sol och bakning

Idag har tant Ellinor jobbat en kort tur, 7-13 så när jag slutade blev jag upphämtad av mor, syster och Pontus.

Då åkte vi med ekipaget till stranden där ungefär resterade av alla andra ocklebor också befann sig, nästan som en hel sälkoloni. Det var lite för kallt i vattnet för att säga att jag njöt när jag doppade kroppen när man nästan kreverade för att det var så varmt.

Avnjöt grillad korv tillsammans med vårt sällskap som löd Annette. Åkte hem vid 17 ungefär och stannade till på affären och köpte ingredienser till småkakorna som jag och Pontus nydligen bakade till morgonens strandfärd. Det blev kolakakor och drömmar.

Och nu ska maten göras färdig för att sen inta soffläge hela kvälla.

Hamnmaggan

Mitt enda liv

Delad tur idag och första delen av arbetet är klart så nu infinner jag mig på stenvik med mamma och Pontus.

Ska tillbaka till jobbet 16 och genomlida till 21. För att jobba ytligare några timmar till i morgon 7-13. Då det ska vara väldigt fint väder så då blir det stranden efter jobbet.

Morgon stund har guld i mun

Ligger i min säng och har morgonens bästa stund med min lilla prins, vi gosar framför sommarlovsmorgon och dricker oboy.
Härliga torsdagsmorgon.

Ikväll blir det utgång på hamnmaggan tillsammans med fina Therese så åker hem till henne i eftermiddag/kväll.

Så vad dagen idag har att erbjuda det är oklart.

Göteborg

I lördags morgon så åkte vi med husvagnen från lilla soliga Oxelösund till regniga Göteborg för en minisemester.

Lördagen bestod av bilfärd där vi var framme på campingen 13 för att sen checka in och sen bli dyngsura och vänta ut regnet för att sen slå upp ett förtält. Kvällen vart alldeles bra då vi åt god mat och drack gott.

Liseberg var ju obligatoriskt så hela söndagen bestod av ett farande hit och dit och upp och ner i livsfarliga karuseller.

Och på måndagen var det dax att fara hem men inte förren 23:20 på kvällen för att vara hemma i Nyköping 04:55 på tisdagen. Så då hade vi självklart en heldag med shopping framför oss. Det blev både nya skor och byxor för min del och två fina toppar som jag kan slänga upp här senare.

Men väl till kvällen så slog vi upp grillen och grillade gott och sedan så begav vi oss till swebus 830 med förhoppningen att jag skulle kunna somna för att jag skulle jobba kl 7 när vi kom hem i går morse. Sova det kan man väl inte påstå att jag har gjort med det kan vi säga att jag gjort i natt.

Just nu befinner jag mig i en soffa i Karlstad dit vi for igår för att hämta hem Pontus i en vecka. Så strax ska vi pta frukost för att sen åka hemåt igen.

Rökeriet

RSS 2.0